Fietsenwinkel Raf Coppens

 

Fietsenwinkel Raf Coppens Fietsenwinkel Raf Coppens
 
U bent nu hier: Home - Service en advies

Service en advies

Is uw fiets stuk? Geen probleem! Lekke banden, versleten versnellingen, ontluchten schijfremmen, ... geen euvel dat we voor u niet kunnen verhelpen. Alles waar mechaniek bij komt kijken, is ooit wel eens toe aan een onderhoudsbeurt of een herstelling. Door te kiezen voor een kwaliteitsfiets, kiest u meteen voor zorgeloos veel fietsplezier. Gaat het dan toch eens fout, dan kunt u steeds bij mij terecht . Ik weet dan ook precies hoe een fiets te herstellen . Fietsenwinkel Raf Coppens herstelt racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. In het ruime atelier worden fietsen opgebouwd en door mij hersteld. Is uw fiets niet bij mij gekocht? Geen probleem, ik herstel alle fietsen, ook als die niet bij mij gekocht zijn.