Fietsenwinkel Raf Coppens

 

Fietsenwinkel Raf Coppens Fietsenwinkel Raf Coppens
 
U bent nu hier: Home - Wie ben ik

Raf Coppens -Zaakvoerder/Mechanicien

Mijn naam is Raf Coppens, al 30 jaar ben ik eigenaar en zaakvoerder van " Fietsenwinkel Raf Coppens ". Jaren geleden ben ik gefascineerd geraakt door fietsen en hun mechaniek. Ondertussen zijn fietsen een deel van mijn leven geworden, zo ben ik naast zaakvoerder ook nog actief in een wielerclub. Ik heb ook al meer dan 30 jaar ervaring als mechanicien, zo ben ik mechanicien geweest van ex-wereldkampioenen zoals onder andere: Freddy Maertens, Claude Criquellion, Rudy D'Haenens, Johan Musseeuw, Hendrik Redant, en vele anderen... Voor een nieuwe goede kwaliteitsfiets of onderhoud van uw eigen fiets bent u altijd bij mij aan het juiste adres...